Informatie

Duurzaam Verwarmd, de vakbeurs voor innovatieve klimaat oplossingen!

De energietransitie biedt producenten, leveranciers en de installatiesector uitzicht op sterke groei. Nieuwe technieken gaan in onze warmte- en koudevraag voorzien. Dat vraagt om ondernemerschap, innovatief denken en investeringen in kennis en opleidingen. Dat vraagt om een eigen vakbeurs 2.0, neem deel aan Duurzaam Verwarmd!

Effectief exposeren

Duurzaam Verwarmd is het sales-, relatie-, en netwerkplatform voor fabrikanten, importeurs, leveranciers & groothandels van innovatieve klimaat-producten en diensten. Het beursprogramma bestaat uit warmte- en koudetechnieken, luchtbehandeling en ventilatie. Bent u op zoek naar nieuwe leads of klanten, een podium om uw klanten te informeren of naar netwerkmogelijkheden op niveau? Duurzaam Verwarmd biedt u een eigen podium.

Groei!

Duurzaam Verwarmd groeit in 2019 met 50%, en het aantal beursdagen is uitgebreid van twee naar drie om de verwachte hoge bezoekersaantallen te kunnen verwerken. Belangrijker dan de aantallen, is de kwaliteit van het bezoek. Wij trekken een strikt zakelijk kwaliteitspubliek van beslissers. In 2019 gaan we naast onze bestaande bezoekersgroepen stevig inzetten op de bouwsector, overheid en woningbouwverenigingen.

Kennis

Duurzaam Verwarmd biedt de bezoeker een continue programma van 60 praktijkgerichte seminars. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief. In het auditorium organiseren we de introductiecursus Warmtepompen in samenwerking met Techniek Nederland.

Innovaties; the Heat Home

Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in speciale Innovation Area’s. En nieuw in 2019; bekijk alle systemen werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs! Heeft u een innovatief product dat u graag in de schijnwerpers wilt zetten? Neem dan contact met ons op.

Deelname is eenvoudig en makkelijk

U bent druk dus hebben wij deelnemen makkelijk gemaakt. Alle faciliteiten die u nodig heeft, van een elektra aansluiting tot parkeerabonnementen, zijn gebundeld in het Easy Exposeren pakket. Geen aparte aanvragen meer nodig! Log in op uw persoonlijke dashboard en regel met een muisklik meubilair, of nodig gratis relaties uit als VIP! Monitor online de response op uw marketingacties en geef een vervolg met onze leadscanner.

1 + 1 = 3
Duurzaam Verwarmd vindt tegelijkertijd plaats met Solar Solutions Int., de grootste zonne-energie vakbeurs van Noord-West Europa. Zonne-energie en elektrisch verwarmen, koelen en ventileren is de gouden combinatie van de toekomst. De aantrekkingskracht van deze twee beurzen is zeer groot en we verwachten meer dan 10.000+ exclusief zakelijke bezoekers.

Duurzaam Verwarmd in een notedop:

• de enige gespecialiseerde duurzame HVAC vakbeurs
• hoge bezoekersaantallen
• een koopkrachtig kwaliteitspubliek
• vriendelijk geprijsd, full service
• uw persoonlijk dashboard om snel en eenvoudig uw hele deelname te organiseren
• nodig uw beste relaties gratis uit als VIP
• Partner met o.a. Techniek Nederland, DHPA, Stichting Warmtenetwerk, Sterkin & Dutch New Energy

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@duurzaamverwarmd.nl