Informatie

Nieuwe vakbeurs over duurzame warmte
Nederland stapt over op duurzaamheid, van gas naar duurzame warmte. De nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd, 19 ,20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer, is het ultieme kennisevent om alles te leren over duurzame klimaatoplossingen. Twee dagen lang vindt u hier een compleet aanbod aan innovatieve en duurzame technologieën van meer dan 80 fabrikanten en leveranciers.

In één dagdeel op de hoogte
Tijdens de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd 2019 leert u alles over deze booming business, met het laatste nieuws voor installateurs over bijvoorbeeld warmtepompen met zonnepanelen en -collectoren, warmtenetten, warmteterugwinning, geothermie, isolatie en zonne-energie. Tijdens het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over duurzaam verwarmen, koelen en ventileren. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over subsidies voor duurzame warmte.

In de nabijgelegen hal kunt u de internationale vakbeurs Solar Solutions 2019 bezoeken, het grootste kennis-, netwerk- en vakevent voor zonne-energie in de Benelux met meer dan 180 toonaangevende, nationale en internationale bedrijven. Een presentatie van de nieuwste, net gelanceerde producten vindt u in de Innovatieboulevard. Tevens worden er visies gedeeld op de nabije toekomst in het Innovatiepaviljoen.

Datum 19, 20 en 21 maart 2019
Tijdstip dinsdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip woensdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 18.00u
Locatie Expo Haarlemmermeer (Tegelijkertijd met Solar Solutions)
Deelname Kosteloos bij bezit van invitatiecode
Organisatie Good!

_______________________________________

Op 19, 20 en 21 maart wordt antwoord gegeven op alle vragen over duurzaam verwarmen, ventileren en koelen. Bezoekers kunnen gebruik maken van tientallen gratis seminars en onafhankelijk advies. Ruim 80 gespecialiseerde bedrijven presenteren hun nieuwe producten. De warmte specialisten van de toekomst bezoeken daarom kennisevent en vakbeurs Duurzaam Verwarmd© (tegelijkertijd met en in de hal naast Solar Solutions©).

Duurzaam verwarmen: grote omzetkansen voor de installateur!

Mag elke installateur een grondgebonden warmtepomp plaatsen? Het antwoord is ja, elke installateur mag onder de BRL-certificering van een leverancier van warmtepompen een systeem ontwerpen en installeren.
Maar…. er zijn nog veel meer vragen!

• Wat zijn de beste producten?
• Hoe zit het met garanties?
• Hoe maak je een offerte die de klant ook begrijpt?
• Welke fabrikant geeft me ondersteuning?
• Wat voor subsidies zijn er voor warmtepompen?
• Hoe regel je een warmtepomp in?
• Wanneer lucht-lucht, lucht-water, open en gesloten, horizontaal verticaal?
• Is een goedkope lucht-lucht warmtepomp dé oplossing?
• En wat met WTW systemen, geothermie, infraroodpanelen en andere oplossingen?

Alle antwoorden krijg je op Duurzaam Verwarmd 2019! Hier staan de fabrikanten, leveranciers en specialisten met de kennis en producten om de juiste installatie te ontwerpen, te maken én te verkopen!

In 2018 zal er naar schatting voor ca. € 250 miljoen aan (hybride) warmtepompen geïnstalleerd worden, tegenover ca. € 220 miljoen aan HR-ketels. Hiermee is de warmtepomp in omzetwaarde conventionele apparatuur definitief voorbij.

De nieuwe vakbeurs die de specialist niet mag missen!

__

Transitie naar gasloos: grote taak voor overheden, corporaties, de bouw- en vastgoedsector!

Veel sneller dan verwacht moet Nederland van het gas af. Dit is een enorme uitdaging voor overheden, corporaties, de bouw- en vastgoedsector. De behoefte aan kennis en aan deskundig en onafhankelijk advies is groot.

Tijdens de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd spreekt u met specialisten, innovators en voorlopers op het gebied van duurzame installatietechnieken, warmtenetten, geothermie en beschikbare subsidies.

Hoe verduurzaam je warmtenetten? Hoe leg je een warmtenet aan in je eigen gemeente? Leer van ervaringsdeskundigen op Duurzaam Verwarmd!

Warmtepompen zijn een belangrijke oplossing om warmte te verduurzamen en zijn leverbaar in alle typen, afmetingen en kosten. Warmtepompen kunnen gebruik maken van verschillende bronnen, zoals buiten- of ventilatielucht, grond en (grond)water en met open of gesloten bronnen. RVO heeft een lijst van warmtepompen, zonnecollectoren en pelletkachels waarop soms duizenden euro’s subsidie zit. Een ventilatiewarmtepomp is daarom al verkrijgbaar, na aftrek van subsidie, voor (ruim) onder de € 2.000.