Informatie

Datum 19, 20 en 21 maart 2019
Tijdstip dinsdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip woensdag 10.00 – 18.00u
Tijdstip donderdag 10.00 – 18.00u
Locatie Expo Haarlemmermeer (tegelijkertijd met Solar Solutions)
Adres Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen
Organisatie Good! BV

Duurzaam Verwarmd geeft antwoord op al uw vragen!

Bullseye voor de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd! Het specialistische beursconcept is een groot succes. In 2019 groeit Duurzaam Verwarmd met 50% en het aantal beursdagen groeit van twee naar drie. Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alle nieuwe producten, innovaties en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame HVAC techniek.

Bent u installateur, of bent u op andere wijze bij verduurzaming betrokken? Dan is Duurzaam Verwarmd de vakbeurs die u gewoon niet mag missen. De transitie naar een gasloze energievoorziening roept immers veel vragen op, van praktisch tot strategisch. Bij installateurs en bij overheden, wooncorporaties, architecten en ingenieursbureaus, de bouw- en vastgoedsector en grootzakelijke eindgebruikers. Wilt u alles weten over warmtepompen en andere vormen van duurzame HVAC? Op Duurzaam Verwarmd treft u de specialisten met de antwoorden.

Registreer u direct hier

Alle kennis onder één dak

In de Expo Haarlemmermeer vindt u drie dagen lang het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie systemen. Met een continue programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over duurzame HVAC. Bij RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over subsidies voor warmtepompen en warmteprojecten. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

Alle innovaties (werkend!) te zien op Duurzaam Verwarmd

Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in speciale Innovation Area’s. En nieuw in 2019; bekijk alle systemen werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

Bezoek Duurzaam Verwarmd

Bezoeken maken we makkelijk en efficiënt. Bij Expo Haarlemmermeer parkeert u goedkoop voor de deur, of wordt u door het OV voor de deur afgezet. Registreer u vooraf voor een e-ticket en u loopt zonder wachten de beurs op. Beter nog, bestel een Happy Package met parkeerticket en vouchers voor eten en drinken. U hoeft dan zelfs niet te wachten bij de automaat en nergens meer te pinnen.

Twee in één! Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Solar Solutions International de grootste vakbeurs voor zonne-energie van Noord-West Europa! Een warmtepomp met PV-panelen is de combinatie van de toekomst. Uw e-ticket van Duurzaam Verwarmd geeft u ook toegang tot Solar Solutions International.

Maak deel uit van de verandering en registreer u direct voor Duurzaam Verwarmd 2019.

Registreer u direct hier

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via LinkedIn, Facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@duurzaamverwarmd.nl