FAQ

Wat is het adres van de Expo Haarlemmermeer?

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Wat zijn de openingstijden van de beurs?

Dinsdag 19 maart van 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 20 maart van 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag 21 maart van 10:00 tot 18.00 uur

Ik heb mijzelf geregistreerd, maar mijn ticket niet ontvangen. Hoe kan ik dit oplossen?

Na het registreren kunt u direct uw e-ticket downloaden en uw e-ticket met barcode wordt direct naar het opgegeven e-mail adres opgestuurd. Het kan zijn dat uw e-ticket in uw spam box is gekomen. Wanneer u uw e-ticket niet direct heeft gedownload of kwijt bent dan kunt u uw e-ticket opnieuw op laten sturen. U kunt uw e-ticket opnieuw laten versturen door naar de registratie pagina te gaan en daar opnieuw uw e-mail adres in te vullen. De e-ticket wordt opnieuw naar het door u opgegeven e-mail adres gestuurd. Lukt dit nog steeds niet? Neem dan contact op via T: 072 572 97 94 of mail naar info@duurzaamverwarmd.nl

Waar kan ik parkeren?

Bij de Expo Haarlemmermeer ligt er een groot parkeerterrein. Hier kunt u tijdens de beurs uw auto parkeren. De kosten van het parkeren zijn € 8,- incl. btw per dag.

Is er een aparte entree voor de beurs Duurzaam Verwarmd of Solar Solutions?

Nee, beide beurzen zijn te bereiken via de hoofdentree van de Expo Haarlemmermeer.

Is mijn e-ticket voor Duurzaam Verwarmd ook geldig voor de beurs Solar Solutions?

Ja, uw e-ticket voor Solar Solutions is ook geldig voor de beurs Duurzaam Verwarmd.

Is mijn e-ticket voor alle dagen geldig?

Uw persoonlijke e-ticket is voor alle beursdagen geldig en is niet overdraagbaar. Bij de aankomsthal wordt uw e-ticket gescand en ontvangt u uw persoonlijke badge. Deze badge geeft u ook toegang tot de volgende beursdagen.

Kan ik bij de Expo Haarlemmermeer mijn elektrische auto opladen?

De Expo Haarlemmermeer heeft slechts enkele elektrische oplaadpunten om uw elektrische auto op te laden. Houdt er rekening mee dat de kans klein is dat deze beschikbaar zijn.

Welke voorzieningen zijn er voor mindervaliden?

De Expo Haarlemmermeer is uiteraard goed bereikbaar voor mindervaliden. Zo zijn er o.a. parkeerplekken voor mindervaliden. De verkeersbegeleiders wijzen u graag de weg. Stands zijn rolstoelvriendelijk.

Zijn er garderobes beschikbaar in de Expo Haarlemmermeer?

In het complex van de Expo Haarlemmermeer is er een bewaakte garderobe aanwezig bij de ingang. De kosten voor het gebruik van de garderobe is €1,50 per item.

Beschikt de Expo Haarlemmermeer over kluisjes?

In het complex van de Expo Haarlemmermeer is er een bewaakte garderobe aanwezig bij de ingang. De kosten voor het gebruik van de garderobe is € 1,50 per item.

Is het mogelijk om bij de Expo Haarlemmermeer te pinnen?

Bij de Expo Haarlemmermeer is het mogelijk om bij de servicebalie, cateringpunten, parkeerautomaten en de garderobe te pinnen.

Waar kan ik terecht voor gevonden / verloren voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door de Expo Haarlemmermeer. Indien u een voorwerp verloren bent kunt u contact opnemen met de Expo Haarlemmermeer per telefoon: 023 56 60 140 of per e-mail: info@expohaarlemmermeer.nl

Zijn er restaurants in de omgeving?

Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem bevinden zich beide op ongeveer 10 minuten rijden vanaf de Expo Haarlemmermeer. Beide steden bieden verschillende restaurants waar u terecht kunt voor een hapje of een drankje.

Ik wil graag op de hoogte blijven over Duurzaam Verwarmd, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Duurzaam Verwarmd. Hiervoor kunt u ons volgen via LinkedIn, Facebook of door uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig vanaf de website www.duurzaamverwarmd.nl

Ik heb mijn antwoord niet gevonden op de website. Met wie kan ik contact opnemen?

U kunt contact met De Organisatie opnemen door te mailen naar: info@duurzaamverwarmd.nl of door te bellen naar 072 572 97 94.