Warm tapwater: decentraal is ideaal!

Clage uit Lüneburg in Duitsland produceert elektrische geisers. Vanaf 2005 heeft AB Sales & Trade de vertegenwoordiging van de Clage elektrische geisers in Nederland. Clage Nederland laat u tijdens Duurzaam Verwarmd zien wat de mogelijkheden zijn om economisch en efficiënt warm tapwater te realiseren.

De elektrische geiser is in de installatiewereld nog onvoldoende bekend. Daarom is het nodig om op een beurs als Duurzaam Verwarmd de mogelijkheden te laten zien. Fossiele energiebronnen, zoals gas of olie, zijn eindig en het verbruik ervan vormt een belasting voor het milieu. Het huis op basis van elektriciteit heeft de toekomst. Stroom wordt steeds groener, maar hoe kunnen we op stroom en water besparen? Dit kan door bijvoorbeeld de verwarming en warm tapwater te scheiden. De keuken en douche voorzien van een compacte elektrische geiser is een goede oplossing.
Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmers zijn efficiënt en hygiënisch bij de wastafel.
Direct warm water, op de gewenste temperatuur, waar, wanneer en hoe lang u maar wilt.

Wanneer we de transitie naar All Electric wonen inzetten is de decentrale warmwatervoorziening, door middel van elektrische geisers, ideaal voor vrijwel alle toepassingen. Compact, geen opslag, geen energieverlies.

Bezoek Clage op stand L6.