UITGELICHT: E&W hoofdmediapartner Duurzaam Verwarmd

E&W Installatietechniek, het vakblad van UNETO-VNI, is hoofdmediapartner van Duurzaam Verwarmd. Met het nieuwe vakblad sluit de ondernemersorganisatie aan op de trend naar integratie van E- en W-technieken.

“En dat is precies waar het om gaat”, verduidelijkt Rolf Heyijnen directeur van onderzoeksbureau Good!, organisator van Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd. “Niet voor niets laten wij deze twee evenementen samenvallen en de belangstelling is overweldigend. Het partnership met E&W ligt ook in het logische verlengde van onze samenwerking met UNETO-VNI, dat ook onze trendrapporten steunt en waar we al langer mee samenwerken.”

E&W Installatietechniek komt voort uit de gerenommeerde vakbladen Elektro & ICT en Klimaat & Sanitair, beide al tientallen jaren autoriteiten op hun vakgebied. E&W verschijnt tien keer per jaar in een oplage van 7.000 exemplaren. Actueel nieuws én een archief met honderden inhoudelijk technische artikelen, verdeeld over de vijftien belangrijkste thema’s in installatietechniek, zijn te vinden op

www.ew-installatietechniek.nl.

“Daarmee bieden we één platform aan, waar alle installatietechnische artikelen bij elkaar komen. Maandelijks breiden we de site uit, terwijl we nu al honderden stukken kunnen ontsluiten via pc, smart phone en tablet. Over klimaat- en duurzame technieken en zonne-energie installaties zijn dat nu al zo’n 200 artikelen”, stelt uitgever Frank van Eijk.
Het vakblad richt zich primair op eigenaren en zelfstandige installateurs in de vakgebieden elektro-, klimaat- en sanitairtechniek, maar óók op monteurs, projectleiders en inkopers. Vaktechnische artikelen met een praktisch karakter vormen de basis van het blad. Van Eijk: “UNETO-VNI wil vakmensen helpen om hun beroep goed uit te oefenen, volgens de laatste richtlijnen en kwaliteitseisen en met de nieuwste installatietechnieken. In overeenstemming met de geldende technische normen en veiligheidseisen. Dat doen we onder andere met praktische tips en verantwoorde aanwijzingen. Want innovatieve technieken en toepassingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering.”
In elke editie staat een actueel thema centraal dat van toepassing is op beide vakgebieden. Met de gratis nieuwsbrief van E&W Installatietechniek, die twintig keer per jaar verschijnt, blijven vakmensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, de nieuwste producten en belangrijkste trends.