STULZ en REMKO: Samen voor duurzaam comfort

STULZ Groep B.V. te Amstelveen levert naast klimaatoplossingen voor datacenters ook REMKO warmtepompen. De warmtepompen van deze Duitse fabrikant zijn geschikt voor verwarmen, koelen en voor de productie van warm tapwater. De warmtepompen zorgen voor optimaal en duurzaam comfort voor diverse toepassingen. De REMKO producten zijn door specialisten op basis van strenge criteria ontworpen en voldoen daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vergeleken met andere verwarmingssystemen verdienen de aanschafkosten van een warmtepomp voor nieuwbouw of renovaties zich relatief snel terug. De in de lucht opgeslagen zonne-energie is een onuitputtelijke bron van energie zonder emissie. Lucht-water warmtepompen betrekken het grootste deel van de energie uit omgevingslucht. Dit werkt zelfs in de winter bij buitentemperaturen onder het vriespunt. De aandrijfenergie hoeft alleen te worden geleverd door elektrische stroom.

STULZ Groep B.V. combineert haar kracht met haar partners. Samen met deze bedrijven biedt STULZ haar klanten niet alleen bedrijf kritische koel oplossingen, maar ook warmtepompen, comfort koeling en bevochtiging.
De zeer gebruiksvriendelijke en unieke Smart-Control regelt iedere warmtepomp optimaal en voorziet de gebruiker en de installateur van nuttige informatie. Daarnaast is via Smart-Web communicatie op afstand mogelijk.

De REMKO systemen zijn te combineren met PV panelen, thermische zonnepanelen en zijn SmartGrid ready. Op de beurs Duurzaam Verwarmd toont STULZ Groep B.V. diverse voorbeelden uit het REMKO programma. Een voorbeeld hiervan zijn de ArtStyle warmtepompen. De buitendelen van de ArtStyle serie zijn fluisterstil en fraai vorm gegeven. Naast deze warmtepompen worden er een aantal nieuwe ontwikkelingen getoond.

Bezoek de Stulz Groep en Remko op stand K9.