Presentatie complete line-up warmtepompen voor woningbouw

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit.
De komende jaren zal Remeha bestaande en nieuwbouw woningen steeds vaker met duurzame energie verwarmen. Minder aardgas en meer duurzame warmte resulteert in energiebesparing, CO2-reductie en sluit aan bij het Energieakkoord. Remeha ondersteunt dit streven met nieuwe all-electric en schoon gasoplossingen. Remeha lanceert daarom een volledig nieuwe collectie all-electric warmtepompen voor de woningbouw. Het is een range die past bij de hedendaagse energie-eisen en die voor een aanzienlijke besparing op energiekosten zorgt. Ook ontvangt de eindgebruiker nog een forse ISDE-subsidie.

Remeha voegt daarom drie lucht/water-warmtepompen aan haar assortiment toe, die gebruik maken van energie uit de omgeving: de Remeha Neptuna, de Remeha Mercuria en de Remeha Eria Tower. Door de benutting van duurzame energie uit de buitenlucht gebruiken deze elektrische warmtepompen nog maar erg weinig fossiele energie. De drie duurzame verwarmingsoplossingen zijn zo ontworpen dat ze extra goed presteren als het gaat om comfort op het gebied van verwarming en productie van warm tapwater. De warmtepompinstallaties bestaan uit een splitsysteem met een binnen- en buitenunit. Dit kan voor zowel ruimteverwarming als voor sanitair warm water zorgen.

Bezoek Remeha op stand H9.