Nieuw op de beurs: The Heat Home

Duurzaam Verwarmd krijgt een gloednieuw paviljoen, exclusief voor exposanten: ‘the Heat Home’. In deze area komt een huis te staan, waarin deelnemers innovatieve producten en systemen live kunnen demonstreren. Zo beleeft de bezoeker innovatieve klimaattechnieken in werkende staat. Dit is uniek voor een Nederlandse vakbeurs!

Bezoekers beleven en bewonderen werkende innovaties

Het huis wordt gepresenteerd in de vorm van een houten skelet. In deze opstelling krijgen de bezoekers een goede indruk van de werking van innovatieve snufjes, technieken en systemen op het gebied van warmte, koude, ventilatie en isolatie. Het doel van ‘the Heat Home’ is om alles werkend te laten zien, zodat de bezoekers bijvoorbeeld het geluidsniveau van een innovatieve warmtepomp kunnen horen, of de warmteverdeling van een innovatieve vloerverwarming kunnen voelen. Ook kunnen exposanten op deze manier bepaalde vooroordelen van bezoekers laten verdwijnen door bijvoorbeeld te laten zien dat die ene warmtepomp toch niet zoveel ruimte inneemt of dat die ene airco toch geen lawaai maakt. Verder krijgt ‘the Heat Home’ een laag dak, zodat bezoekers de innovaties op het dak kunnen bekijken van dichtbij. Exposanten kunnen zelfs een installateur inschakelen om een innovatie live te laten installeren ter demonstratie.

Exclusief voor exposanten: doe snel mee!

In de bekende ‘Innovation Area’ komt op 19, 20 en 21 maart de nieuwe ‘Heat Home’ te staan in de Expo Haarlemmermeer. Duurzaam Verwarmd stimuleert innovaties, omdat nieuwe innovatieve technieken in onze warmte- en koudevraag moeten voorzien. Met de nieuwe ‘Heat Home’ hebben exposanten de mogelijkheid om de werking van innovatieve klimaattechnieken of producten actief te laten zien. Het concept van ‘the Heat Home’ is nog nooit eerder in Nederland op een vakbeurs gerealiseerd. Exposanten kunnen dus hun kans grijpen door hieraan mee te doen.