Groot succes eerste editie Duurzaam Verwarmd.

De organisatie van Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions kan terugkijken op twee hele mooie en succesvolle dagen. Met een record aantal bezoekers zijn de verwachtingen van de organisatie én van de exposanten overtroffen. Even belangrijk als de kwantiteit is de kwaliteit van het bezoek, ook dit jaar is er weer een uitstekend publiek van beslissers uit diverse sectoren getrokken.

Vijftig procent groei in bezoekersaantallen
De beurs wist op de eerste dag 3.713 bezoekers en op de tweede dag 3.508 bezoekers te trekken. Totaal trokken Duurzaam Verwarmd (1ste editie) en Solar Solutions (6e editie) 7.221 bezoekers. Vorig jaar trok de beurs 4.824 bezoekers.

Award winnaars
De eerste Innovation Award voor Duurzaam Verwarmd 2018 is gewonnen door HR Solar met de NERO, het eerste zonnepaneel voor warmte ter wereld met zowel qua oppervlakte als dikte exact gelijke afmetingen als een pv-paneel. De award is gegaan naar HR Solar vanwege de Nederlandse innovatie, esthetiek en nieuwe technologie van de Nero. De jury voor de Duurzaam Verwarmd 2018 Innovation award bestond uit Paul Smorenburg (UNETO-VNI), Wim Mans (Warmtenetwerk) en Jaap de Knegt (DHPA).

De Best Presentation Award voor voor Duurzaam Verwarmd 2018 is gewonnen door ZON. De Best Presentation Award voor Solar Solutions 2018 is gewonnen door Technea Duurzaam. ‘’De kleine bedrijven blonken dit jaar echt uit met hun mooie stands en presentaties van hun merk’’, zo vond de jury. In de jury zaten Miranda van Leeuwen van Sterkin, Klaas Ursem van Architect Buro URSEM en Wido van Heemstra van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Op naar volgend jaar!
Van de exposanten van Duurzaam Verwarmd kregen we tijdens de eerste dag al positieve kritieken. Het is duidelijk dat de sector helemaal toe is aan een eigen platform. De organisatie heeft hierin ook de ambitie om de beurs volgend jaar te verdubbelen in grootte.

Met de positieve ervaringen van dit jaar op zak zullen we u weer snel informeren over onze plannen voor 2019, we wensen u een zeer succesvol vervolg op alle contacten, leads en gesprekken die u op Duurzaam Verwarmd heeft gemaakt. Ook hopen wij voor u als bezoeker dat u een uiterst effectief en efficiënt beursbezoek heeft gehad, waarin al uw vragen en problemen aan het licht zijn gebracht.

Namens het team van Duurzaam Verwarmd (Good!)

__
Interesse om volgend jaar deel te nemen aan Duurzaam Verwarmd? Dat kan!
Vraag hier uw informatie aan.

INFORMATIE AANVRAAG