Fortes Energy Systems aardgas vrij

Fortes Energy Systems is al vele jaren specialist op het gebied van warmte-, koude- en warmwater units. De oorsprong ligt in 2000, toen ze als eerste leverancier in Nederland afgifte-units leverden voorzien van een EPP isolatiekap en eenvoudige montagebeugel.

Aardgasvrije oplossingen voor nieuwbouw en renovatie
In diverse sociale media en krantenkoppen zijn berichten verschenen omtrent de weg naar aardgasvrije nieuwbouwwijken en renovatieprojecten. De plannen om een groot aantal woningen aan te passen is inmiddels concreet en moet zelfs worden versneld. Maar hoe moet men nu aardgasvrij verwarmen? Diverse stadswarmtenetten worden als belangrijke warmtebron genoemd.

In de afgelopen periode zijn de ontwikkelingen snel gegaan en zijn de units steeds specifieker en energiezuiniger geworden. De AquaHeat Arctic warmte-units (voorheen AGH) van Fortes, zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse stadswarmte, blok- of wijkverwarmingssystemen en worden reeds vele jaren toegepast. Deze serie AquaHeat warmte-units is uitermate geschikt voor het leveren van comfortabel warm water en het regelen van een aangename verwarming in appartementen of woningen, nieuwbouw of renovatie en kunnen worden voorzien van Fortes Energy Systems (of uw) energiemeter. Met netwerktemperaturen van 65°C of zelfs 50°C en toch voldoende warm water zonder verlies aan comfort.

Fortes Energy Systems kan u hier uitgebreid over adviseren en informeren. Wilt u meer informatie of advies over een specifiek project?

Bezoek Fortes Energy Systems op stand G4.2 tijdens Duurzaam Verwarmd. Zij vertellen u graag meer over mogelijke oplossingen!