De beurs vult zich razendsnel

Een half jaar voor de beursdatum is er nog maar 30% beschikbaar van de standruimte op Duurzaam Verwarmd, de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Wilt u op 19, 20 en 21 maart meedoen? Reserveer dan snel een standplaats.

Van twee naar drie dagen

Na de eerste succesvolle editie, groeit Duurzaam Verwarmd in de volgende editie van twee naar drie beursdagen. Ook krijgt de beurs meer standplaatsen in 2019. Op de plattegrond van de beurs kunt u zien dat Duurzaam Verwarmd veel groter is geworden. En toch is al 70% vastgelegd! Heeft u nog geen standplaats gereserveerd op Duurzaam Verwarmd, maar wilt u wel graag deelnemen als exposant op hét sales-, kennis- en netwerkplatform van de sector? Verzeker u dan snel van een standplaats.

Nog maar 30% beschikbaar op plattegrond

Duurzaam Verwarmd is de enige nationale gespecialiseerde vakbeurs voor bedrijven in de sector van individuele en collectieve klimaatsystemen. De vakbeurs heeft ondertussen een sterk deelnemersveld. Verzeker uzelf daarom snel van een standplaats op Duurzaam Verwarmd, als u dit nog niet hebt gedaan.

Bereik meerdere belangrijke doelgroepen

Duurzaam Verwarmd vindt plaats samen met de zevende editie van de beurs ‘Solar Solutions Int’: de snelste groeiende zonne-energie markt van Noord-West Europa. Als u meedoet aan Duurzaam Verwarmd, kunt u gegarandeerd ook het kwaliteitspubliek van Solar Solutions Int bereiken. Dit eminent publiek bestaat uit beslissers uit diverse sectoren. In 2019 zetten we bovendien – naast onze bestaande bezoekersgroepen – heel stevig in op de bouwsector en op woningbouwverenigingen.