Openingsprogramma Duurzaam Verwarmd 2018

Datum 21 maart 2018
Tijdstip 9.00 – 10.45u
Locatie Expo Haarlemmermeer – Auditorium (300 zitplaatsen)
Deelname Kosteloos en op uitnodiging
Bezoekers opening Voorzitters brancheverenigingen duurzame warmte/koude, directeur/eigenaren warmtebedrijven, leden Green Deal Aardgasvrij Wijken, woningbouwcorporaties, gemeenten, energie- en netbeheerbedrijven en overige speciaal genodigden
Organisatie Good!

AANMELDING GESLOTEN

Achtergrond
Op 21 en 22 maart 2018 komen ruim 10.000 exclusief zakelijke duurzame energie en duurzame warmte koplopers naar de Expo Haarlemmermeer. Daar vinden tegelijkertijd twee leading duurzame vak- en kennisevenementen plaats, namelijk Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd.
Naar Duurzaam Verwarmd© komen 4.000 exclusief zakelijke bezoekers. Dit evenement is volledig gericht op de overstap naar een duurzame en gasloze warmtevoorziening door middel van warmtenetten of individuele warmtesystemen verduurzaamd met oa.: warmtepompen, wko’s, geothermie, bio-energie, etc. Tegelijkertijd in de hal ernaast vindt Solar Solutions Int.© plaats. Dit evenement staat voor het duurzaam elektrificeren van onze energievoorziening met zonne-energie, energieopslag en ev-infrastructuur. Solar Solutions vindt voor de zesde keer plaats als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux: 120 deelnemers uit 25 landen, met 6.000 exclusief zakelijke bezoekers.

Optioneel: Rondleiding Deelnemers (30 min. tot 60 min.)
Exclusieve rondleiding voor de deelnemers aan het congres. De rondleidingen worden gedaan in kleine groepjes en gedaan door de voorzitters van de brancheverenigingen. De deelnemers kunnen kiezen tussen een rondleiding langs de bedrijven in de Zonne-energiesector of langs de deelnemende bedrijven aan Duurzaam Verwarmd. Ook binnen de twee beurzen kan gekozen worden of interesse is in bijvoorbeeld warmtenetten of juist individuele warmteoplossingen voor burgers, bedrijven of de industrie. Vooraf inventariseren we de belangrijkste vragen die leven onder de deelnemers.